Taget ifrån hemsidan

Efter en klar seger, 0-10 mot Järfälla var seriesegern spikad och klar. Matchen inleddes tveksamt men allt som matchen fortskred blev spelet bättre och bättre. Efter matchen firades seriesegern med bubbelvatten i duschen. Skotten i matchen slutade 18-34. Järfälla är också värda en stor eloge för ett bra motstånd där de aldrig gav upp, trots att laget hade flera spelare på skade- och sjuklistan.

Period 1:
Resultat 0-3
Skott 7-9
Perioden kännetecknas av alldeles för mycket soloåkning i en mindre bra spelmässig period. Järfälla krigade på riktigt bra och inledde med matchens första riktiga farligt friläge som Sara elegant plockade. Det bästa som hände var att Karin gjorde sitt första mål för OrmstaDE, ett välriktat slagskott från blå.

Period 2:
Resultat 0-4
Skott: 5-12
I andra perioden kom femman Maria, Johanna, Ninni, Laura och Emma igång ordentligt och spelade ett tjusigt passningsspel där pucken fick göra jobbet med snyggt och effektivt spel som resulterade i många mål och flera solklara frilägen.

Period 3:
Resultat 0-3
Skott: 6-13
I sista perioden började alla femmor spela pucken lite mer och alla femmor presenterade en underhållande period.

Det är en stor styrka att vinna med hela 10-0, trots att spelet inte fungerade helt felfritt. Och slutligen, GRATTIS till Sara i buren, som återigen blev 100 %-ig.

/LE

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback



RSS 2.0